Topmadras


Rens af topmadras i Odense – fokus på kvalitet og service

Et sundt og rent indeklima er vigtigt for dit helbred. Vi bruger cirka en tredjedel af vores liv i vores seng. Derfor skal sovemiljøet helst være rent og sundt. Vi tænker nok ikke over, hvor mange støvmider der med tiden tager bo i vores topmadras.

På den måde har vi mange flere sovepartnere, end vi gerne vil vide af. En måde at omgå støvmiderne på er ved rens af din topmadras her i Odense. CottiRens står altid klar med professionel rensning. Blandt andet både med rens af dyne og rens af topmadras her i Odense.

Det siger vores kunder

Super ren bil

Super ren bil. Service i top ikke sidste gang jeg afleverer min lille bil der. selv et par småridser er væk

Laila
via Facebook

Fantastisk betjening

Fik i dag en fantastisk betjening i jeres forretning! Det skal I have stor tak for! Jeg kommer helt sikkert igen

Brian
via Facebook

Kan varmt anbefales

Jeg får min bil renset 2 gange om året. DIAMANT rens hver gang og alt er bare i orden. takker altid det venlige personale for godt udført arbejde . kan varmt anbefales

Jan
via Facebook

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin
via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde

Sanne
via Google

Havde fået mad på min habit

Havde fået mad på min habit, og skal bruge den næste weekend, så gode råd var dyre, men som altid rensede cotti rens den lynhurtigt. Tak.

Otto
via Trustpilot

Professionel rensning af topmadras og dyne – CottiRens

Mange topmadrasser har rent faktisk et betræk, som du kan lyne af og vaske. Men for at sikre, at dit sovemiljø er rent og hygiejnisk, anbefaler vi professionel rens af topmadras og dyne her i Odense. En til to rensninger årligt er rigeligt til at undgå bakterier og uvelkomne støvmider.

CottiRens har 50 års erfaring som renseri i Odense. Vi ved lige præcis, hvordan vi skal hjælpe dig med rens af dyne og topmadras i Odense. Det nemlig vigtigt at prioritere dit soveværelses renhed.

Den sunde søvn – hvad kan du selv gøre?

Hvordan kan du selv få en sundere søvn? En god idé er at støvsuge dine madrasser (top og bund), når du alligevel skifter sengetøj. Så kommer du af med nogle af de huserende støvmider, døde celler og andet løst snavs. Sørg desuden også for at lufte din topmadras udenfor – gerne en gang i kvartalet. For at være på den sikre side anbefaler vi professionel rens af topmadras og dyne her i Odense. En gang årligt som minimum er godt. Så er du sikker på at få en god søvn.

Ring til os for at booke tid på tlf: 66 13 28 12. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


Find os

Da vi altid selv har krævet det bedste, har vi igennem en årrække fået etableret et tæt samarbejde med lokale leverandører. Det betyder, at du støtter lokalt hver gang, du bruger os.

Åbningstider

Mandag – fredag 08:30 – 17.30
Lørdag: 10:00 – 13:00
Søndag: Lukket

Følg os