Møbelrens


Møbelrens i Odense – Hos os er dine møbler i trygge hænder

Trænger dine møbler til en kærlig hånd? Eller har du været uheldig at spilde mad i sofaen? Bare rolig, der er nemlig hjælp at hente hos Cotti Rens! Vi har mange års erfaring med møbelrens i Odense, hvor vi skånsomt og effektivt fjerner pletter og snavs. Vores professionelle metoder puster helt nyt liv i dine gamle møbler, så du behøver altså nødvendigvis ikke at investere i helt nye møbler – ofte kan en rensning være nok. Møbelrens i Odense? Så kan du roligt vælge Cotti Rens.

Du er velkommen til at ringe til os på 66 13 28 12, ligesom du også kan kontakte os ved at udfylde formularen her på siden.

Det siger vores kunder

Super ren bil

Super ren bil. Service i top ikke sidste gang jeg afleverer min lille bil der. selv et par småridser er væk

Laila
via Facebook

Fantastisk betjening

Fik i dag en fantastisk betjening i jeres forretning! Det skal I have stor tak for! Jeg kommer helt sikkert igen

Brian
via Facebook

Kan varmt anbefales

Jeg får min bil renset 2 gange om året. DIAMANT rens hver gang og alt er bare i orden. takker altid det venlige personale for godt udført arbejde . kan varmt anbefales

Jan
via Facebook

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin
via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde

Sanne
via Google

Havde fået mad på min habit

Havde fået mad på min habit, og skal bruge den næste weekend, så gode råd var dyre, men som altid rensede cotti rens den lynhurtigt. Tak.

Otto
via Trustpilot

Alt inden for møbelrens i Odense

Hos Cotti Rens kan vi hjælpe med rens af de fleste materialer, og vi bruger udelukkende nøje udvalgte produkter, der både er effektive og som ikke belaster miljøet. Vi kan eksempelvis både hjælpe med rens af sofaer, lænestole, sovesofaer, fodskamler – og meget mere. Herudover tilbyder vi også at foretage en imprægnering, så du er sikret mod fremtidige skader og uheld. Ved imprægnering dannes en beskyttende hinde på stoffet, så væsker og madvarer har sværere ved at trænge ned i stoffet.

Gardinrens og vask af duge i Odense

Udover at være specialister i møbelrens i Odense kan vi også tilbyde rens af diverse boligtekstiler, så hvis du eksempelvis er på udkig efter et vaskeri, der kan klare vask af duge eller gardinrens i Odense, kan vi også være behjælpelige med det. Her bruger vi på samme måde som ved møbelrens nænsomme metoder, der både sikrer et effektivt resultat samt sikrer, at dine tekstiler ikke udsættes for slitage.

Har du spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


Rens af lædermøbler

Læder kan være et følsomt materiale – og særligt, hvis der er tale om ægte læder. Her hos Cotti Rens er vi eksperter i at behandle lædermateriale på nænsom vis og med de rigtige materialer, så dit nyrensede lædermøbel kommer til at stå som nyt. Selvfølgelig med undtagelse af slitage fra tidens tand, det kan vi desværre få til at forsvinde.

Tekstil- eller møbelrens i Odense? Giv Cotti Rens et kald i dag på 66 13 28 12.

Find os

Da vi altid selv har krævet det bedste, har vi igennem en årrække fået etableret et tæt samarbejde med lokale leverandører. Det betyder, at du støtter lokalt hver gang, du bruger os.

Åbningstider

Mandag – fredag 08:30 – 17.30
Lørdag: 10:00 – 13:00
Søndag: Lukket

Følg os