Reparation af tøj Odense

Er din yndlingsbluse gået i stykker? Eller er der hul i din jakkelomme? Hos CottiRens tilbyder vi reparation af tøj i Odense til overkommelige priser, og selvfølgelig med den høje service, som vi er så kendte for.

Vi er din foretrukne skrædder i Odense. Med stor erfaring og professionel udført arbejde, kan du altid være sikker på at modtage et perfekt resultat. Vores tilknyttede skræddere kan klare både store og små opgaver, og en typisk opgave kan løses på omkring otte dage.
Har du brug for reparation af tøj i Odense? Kom forbi CottiRens i Dalum eller ring til os.

Kontakt os
Sidebar

Oplægning af bukser Odense

Hos CottiRens kan vi også hjælpe dig med oplægning af bukser i Odense. Vi har gjort det dejligt nemt for dig.

Det eneste du skal gøre er at indlevere dine bukser hos os. Vores skrædder tager de nødvendige mål og klarer resten. Du har endda mulighed for at klargøre og betale for din bestilling her på siden. Så bliver oplægning af bukser heller ikke nemmere.

Oplægning af bukser med slidsbånd og oplag – 250 kr.

Lynlås reparation Odense

Har du brug for en lynlås reparation i Odense? Kom ind til CottiRens, hvor vi kan hjælpe dig med en bred vifte af services inden for reparation af tøj i Odense.

En lynlås reparation er en hurtig og nem opgave for en professionel skrædder. Skal du lige have favoritbukserne klar til weekenden eller har du brug for lynlås reparation af din yndlingsjakke, så kan vi hjælpe dig i løbet af få dage.

Vi har et tillidsfuldt hold af skræddere tilknyttet, så du kan være sikker på et perfekt resultat hver gang.

F.eks. lynlås reparation i cowboybukser – 269 kr.

Kontakt os

Skrædder Odense – Forlæng dit tøjs levetid

Med en nem og billig reparation kan du forlænge dit tøjs levetid. En god måde at gøre en ekstra indsats for vores miljø, samtidig med at du kan se frem til at få endnu mere glæde af dit tøj.

Skal vi også hjælpe dig med reparation af tøj i Odense? Så giv os et kald på 66 13 28 12 allerede i dag.

Kontakt os

Det siger vores kunder

 Facebook

Super ren bil

Super ren bil. Service i top ikke sidste gang jeg afleverer min lille bil der. selv et par småridser er væk

Laila
via Facebook

Fantastisk betjening

Fik i dag en fantastisk betjening i jeres forretning! Det skal I have stor tak for! Jeg kommer helt sikkert igen

Brian
via Facebook

Kan varmt anbefales

Jeg får min bil renset 2 gange om året. DIAMANT rens hver gang og alt er bare i orden. takker altid det venlige personale for godt udført arbejde . kan varmt anbefales

Jan
via Facebook

Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin
via Google

Super rens

Super rens, Afleverede et par bukser med fedt pletter på og en “hvid” skjorte med mange forskellige pletter på, nu er begge som som nye 🙂

Nikolai
via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde.

Sanne
via Google

 Trustpilot

Super søde og god service

Jeg har været inde med en uld frakke, som skulle imprægneres. Jeg skulle bruge den næste dag og medarbejderen var så sød og venlig, at den bliver lavet samme dag. Jeg vil altid bruge Cotti-Rens igen. Super service, søde og rare mennesker.

Kathleen
via Trustpilot

Efter en dejlig camping sæson

Efter en dejlig camping sæson, bar tæpperne tydelige tegn på at være brugt, så det var glædeligt at se tæpperne blev rene igen, efter rens hos cotti rens. Mange tak

Michael
via Trustpilot

Havde fået mad på min habit

Havde fået mad på min habit, og skal bruge den næste weekend, så gode råd var dyre, men som altid rensede cotti rens den lynhurtigt. Tak.

Otto
via Trustpilot