Møbelrens i Odense – Hos os er dine møbler i trygge hænder

Trænger dine møbler til en kærlig hånd? Eller har du været uheldig at spilde mad i sofaen? Bare rolig, der er nemlig hjælp at hente hos CottiRens! Vi har mange års erfaring med møbelrens i Odense, hvor vi skånsomt og effektivt fjerner pletter og snavs. Vores professionelle metoder puster helt nyt liv i dine gamle møbler, så du behøver altså nødvendigvis ikke at investere i helt nye møbler – ofte kan en rensning være nok. Møbelrens i Odense? Så kan du roligt vælge CottiRens.

Du er velkommen til at ringe til os på 66 13 28 12, ligesom du også kan kontakte os ved at udfylde formularen her på siden.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Facebook

  ★★★★★

  Super ren bil

  Super ren bil. Service i top ikke sidste gang jeg afleverer min lille bil der. selv et par småridser er væk
  Laila
  via Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk betjening

  Fik i dag en fantastisk betjening i jeres forretning! Det skal I have stor tak for! Jeg kommer helt sikkert igen
  Brian
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Jeg får min bil renset 2 gange om året. DIAMANT rens hver gang og alt er bare i orden. takker altid det venlige personale for godt udført arbejde . kan varmt anbefales
  Jan
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Som at få ny bil

  Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Super rens

  Super rens, Afleverede et par bukser med fedt pletter på og en “hvid” skjorte med mange forskellige pletter på, nu er begge som som nye 🙂
  Nikolai
  via Google

  ★★★★★

  Meget taknemmelig

  Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde.
  Sanne
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Super søde og god service

  Jeg har været inde med en uld frakke, som skulle imprægneres. Jeg skulle bruge den næste dag og medarbejderen var så sød og venlig, at den bliver lavet samme dag. Jeg vil altid bruge Cotti-Rens igen. Super service, søde og rare mennesker.
  Kathleen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Efter en dejlig camping sæson

  Efter en dejlig camping sæson, bar tæpperne tydelige tegn på at være brugt, så det var glædeligt at se tæpperne blev rene igen, efter rens hos cotti rens. Mange tak
  Michael
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Havde fået mad på min habit

  Havde fået mad på min habit, og skal bruge den næste weekend, så gode råd var dyre, men som altid rensede cotti rens den lynhurtigt. Tak.
  Otto
  via Trustpilot

  Alt inden for møbelrens i Odense

  Hos CottiRens kan vi hjælpe med rens af de fleste materialer, og vi bruger udelukkende nøje udvalgte produkter, der både er effektive og som ikke belaster miljøet. Vi kan eksempelvis både hjælpe med rens af sofaer, lænestole, sovesofaer, fodskamler – og meget mere. Herudover tilbyder vi også at foretage en imprægnering, så du er sikret mod fremtidige skader og uheld. Ved imprægnering dannes en beskyttende hinde på stoffet, så væsker og madvarer har sværere ved at trænge ned i stoffet.

  Gardinrens og vask af duge i Odense

  Udover at være specialister i møbelrens i Odense kan vi også tilbyde rens af diverse boligtekstiler, så hvis du eksempelvis er på udkig efter et vaskeri, der kan klare vask af duge eller gardinrens i Odense, kan vi også være behjælpelige med det. Her bruger vi på samme måde som ved møbelrens nænsomme metoder, der både sikrer et effektivt resultat samt sikrer, at dine tekstiler ikke udsættes for slitage.

  Rens af lædermøbler

  Læder kan være et følsomt materiale – og særligt, hvis der er tale om ægte læder. Her hos CottiRens er vi eksperter i at behandle lædermateriale på nænsom vis og med de rigtige materialer, så dit nyrensede lædermøbel kommer til at stå som nyt. Selvfølgelig med undtagelse af slitage fra tidens tand, det kan vi desværre få til at forsvinde.

  Tekstil- eller møbelrens i Odense? Giv CottiRens et kald i dag på 66 13 28 12.

  Find os

  Da vi altid selv har krævet det bedste, har vi igennem en årrække fået etableret et tæt samarbejde med lokale leverandører. Det betyder, at du støtter lokalt hver gang, du bruger os.

  Kontaktinfo