Møbelrensning hos dig

Har dine møbler brug for en kærlig hånd? Lad CottiRens stå for din møbelrensning og oplev hvordan de får et helt nyt udtryk! Vi tilbyder møbelrens af alle typer af møbler, store som små. Læs mere om vores service herunder og kontakt os for spørgsmål.

Hos CottiRens tilbyder vi møbelrens af alle slags møbler. Har ungerne tegnet på sofaen? Har du spildt kaffe i sengen? Måske dit tæppe i stuen trænger til en dybdegående rengøring? Vi kan klare det hele! Virker det som en umulig opgave at få sofaen ud af døren og afsted til vores forretning? Bare rolig, vi tilbyder møbelrensning hjemme hos dig. Vi pakker gerne alle vores maskiner og udstyr og kører hjem til dig. Det eneste du skal stå for, er at udpege hvilke møbler du vil have renset.

Det er også muligt at indlevere til møbelrensning hos os. Har du spørgsmål til møbelrens, hjemmebesøg eller indlevering af møbler, kan du altid kontakte os på tlf. +45 66 13 28 12.
Har du brug for tæpperens kan du læse mere om denne service her. Skal din topmadras eller dyne rengøres, kan du ligeledes læse mere om denne service her.

Sidebar

Giv dine møbler nyt liv med møbelrens

Der kan være mange gode grunde til at vælge møbelrensning. Er din sofa blevet kedelig at se på, kan møbelrens give den nyt liv. Vi renser dine møbler grundigt og effektivt. Snavs som har ophobet sig igennem årene vil forsvinde og dine møbler vil få deres flotte farve og udtryk igen.
Vi har stor erfaring med møbelrens og kan derfor nemt og hurtigt give dine møbler et nyt liv. Vi fjerner effektivt snavs og skjolder med vores møbelrensning – det er meget billigere end at købe nye møbler. Oplever du at dine møbler er begyndt at lugte, måske fra kæledyr eller andre årsager, kan vores møbelrensning også fjerne dette.

Ved møbelrensning benytter vi os kun af moderne teknologi og skånsomme redskaber og produkter. På den måde er du sikret at dine møbler ikke tager skade. Vi udfører altid er professionelt stykke arbejde, så du kan sagtens stole på at dine møbler for en ordentlig behandling hos os.

Vi tilbyder møbelrens

Det siger vores kunder

 Facebook

Super ren bil

Super ren bil. Service i top ikke sidste gang jeg afleverer min lille bil der. selv et par småridser er væk

Laila
via Facebook

Fantastisk betjening

Fik i dag en fantastisk betjening i jeres forretning! Det skal I have stor tak for! Jeg kommer helt sikkert igen

Brian
via Facebook

Kan varmt anbefales

Jeg får min bil renset 2 gange om året. DIAMANT rens hver gang og alt er bare i orden. takker altid det venlige personale for godt udført arbejde . kan varmt anbefales

Jan
via Facebook

Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin
via Google

Super rens

Super rens, Afleverede et par bukser med fedt pletter på og en “hvid” skjorte med mange forskellige pletter på, nu er begge som som nye 🙂

Nikolai
via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde.

Sanne
via Google

 Trustpilot

Super søde og god service

Jeg har været inde med en uld frakke, som skulle imprægneres. Jeg skulle bruge den næste dag og medarbejderen var så sød og venlig, at den bliver lavet samme dag. Jeg vil altid bruge Cotti-Rens igen. Super service, søde og rare mennesker.

Kathleen
via Trustpilot

Efter en dejlig camping sæson

Efter en dejlig camping sæson, bar tæpperne tydelige tegn på at være brugt, så det var glædeligt at se tæpperne blev rene igen, efter rens hos cotti rens. Mange tak

Michael
via Trustpilot

Havde fået mad på min habit

Havde fået mad på min habit, og skal bruge den næste weekend, så gode råd var dyre, men som altid rensede cotti rens den lynhurtigt. Tak.

Otto
via Trustpilot