Allround bilvask i Odense

Hos CottiRens har vi en ekstern afdeling, hvor vi tilbyder alt inden for bilrens og bilvask i Odense.

Vi tager os stort set af alle typer køretøjer, heriblandt alle typer personbiler, autocampere, lastbiler, MC og både.

Vi har fokus på den høje professionelle service og benytter os kun af de bedste rense- og vaske metoder.

Du kan klikke videre for at besøge Cotti Autocare, så du kan få det fulde billede af hvordan, vi griber en bilrens og bilvask an i Odense.

Book bilvask her
Sidebar

Bilvask Odense – bedste renseteknikker

Både vores faste renseri og vores specialafdeling for bilrens i Odense har eksisteret i over 50 år. Vores guldbryllup skyldes, at vi altid har brugt de bedste renseteknikker på markedet, og igennem tiden har vi altid holdt os opdateret med de nyeste produkter.

Når du skal have foretaget en professionel bilvask i Odense, vil du desuden blive taget imod af et professionelt og dedikeret team, der er passioneret for at give dig en skinnende bil med hjem.

Kvalitetsbevidst bilplejecenter – rengøring af bil – Odense

Rengøringen gælder ikke kun bilens yderside. Du kan også få en grundig indvendig rengøring med damprens af bilens inderside, støvsugning af kabine og bagagerum og sidst, men ikke mindst får du vinylopfriskning i kabinen. Så er du sikker på, at vi kommer hele vejen rundt med rengøringen, og at du får en skinnende bil med hjem. Med en bilvask og -rens fra Cleandry får du altså en bil med hjem, der er rengjort fra top til tå og fra yderst til inderst. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste og bedste renseteknikker, så du får den bedste oplevelse i sidste ende.

Kontakt os

Kontakt Cotti Autocare – Bilvask i Odense – Så er du køreklar

Se hvad vi ellers kan tilbyde af bilrens og bilvask hos Cotti Autocare. Vi har blandt andet tre forskellige pakker, så du kan vælge den bilvask i Odense, der passer til dig.

Eller kontakt os på 66 13 28 12 for at høre mere om vores tilbud.

Kontakt os

Det siger vores kunder

 Facebook

Super ren bil

Super ren bil. Service i top ikke sidste gang jeg afleverer min lille bil der. selv et par småridser er væk

Laila
via Facebook

Fantastisk betjening

Fik i dag en fantastisk betjening i jeres forretning! Det skal I have stor tak for! Jeg kommer helt sikkert igen

Brian
via Facebook

Kan varmt anbefales

Jeg får min bil renset 2 gange om året. DIAMANT rens hver gang og alt er bare i orden. takker altid det venlige personale for godt udført arbejde . kan varmt anbefales

Jan
via Facebook

Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin
via Google

Super rens

Super rens, Afleverede et par bukser med fedt pletter på og en “hvid” skjorte med mange forskellige pletter på, nu er begge som som nye 🙂

Nikolai
via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde.

Sanne
via Google

 Trustpilot

Super søde og god service

Jeg har været inde med en uld frakke, som skulle imprægneres. Jeg skulle bruge den næste dag og medarbejderen var så sød og venlig, at den bliver lavet samme dag. Jeg vil altid bruge Cotti-Rens igen. Super service, søde og rare mennesker.

Kathleen
via Trustpilot

Efter en dejlig camping sæson

Efter en dejlig camping sæson, bar tæpperne tydelige tegn på at være brugt, så det var glædeligt at se tæpperne blev rene igen, efter rens hos cotti rens. Mange tak

Michael
via Trustpilot

Havde fået mad på min habit

Havde fået mad på min habit, og skal bruge den næste weekend, så gode råd var dyre, men som altid rensede cotti rens den lynhurtigt. Tak.

Otto
via Trustpilot