Vask af bådkalecher

Pris vask og imprægnering af bådkaleche: 305 kr./kg.

Vi har gode erfaringer med vask af kalecher m.v., men gør opmærksom på at vinduer kan gå itu eller blive ridsede under vasken, og at der kan opstå utætheder på kalechen.

Ligeledes kan det blive nødvendigt at eftersy kalechen, da syninger også nedbrydes med tiden på grund af solen.

Maskinvask er hårdt ved kalechen og anbefales kun ved stærkt tilsmudsede kalecher (eller af magelighed).

Bliver vinduerne matte efter vask, skyldes det at solens UV stråler har nedbrudt PVC overfladen. Ved vask fjernes affaldsstofferne fra overfladen, der herefter vil virke mat. Ved permanent matte vinduer er overfladen nedbrudt af sollyset. Matte vinduer kan som nødløsning aftørres med polervoks, petroleum eller olie, men bør skiftes!

Hvis kalechen er misfarvet af jordslag, kan vask og eventuel klorering dæmpe misfarvningen, men der garanteres ikke for, at den forsvinder. Kalechen imprægneres i forbindelse med vask, men skulle der være eventuelle utætheder, kan specialimprægnering klare opgaven.

På enkelte fabrikater, der har acrylbehandlet bagside, kan gulning forekomme i forbindelse med klorering; lette angreb dæmpes med tiden af sollys.

Der ydes ikke garanti ved ovennævnte skader.

Kalecher fremstillet af bomuld – hør eller pvc dug, samt kalecher med vinduer af laminat PVC, eller med fluenet, modtages gerne, men der kan være risiko forbundet ved en behandling.  

Der ydes ikke garanti evt. skader

Kontakt os
Sidebar

Det siger vores kunder

 Facebook

Super ren bil

Super ren bil. Service i top ikke sidste gang jeg afleverer min lille bil der. selv et par småridser er væk

Laila
via Facebook

Fantastisk betjening

Fik i dag en fantastisk betjening i jeres forretning! Det skal I have stor tak for! Jeg kommer helt sikkert igen

Brian
via Facebook

Kan varmt anbefales

Jeg får min bil renset 2 gange om året. DIAMANT rens hver gang og alt er bare i orden. takker altid det venlige personale for godt udført arbejde . kan varmt anbefales

Jan
via Facebook

Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin
via Google

Super rens

Super rens, Afleverede et par bukser med fedt pletter på og en “hvid” skjorte med mange forskellige pletter på, nu er begge som som nye 🙂

Nikolai
via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde.

Sanne
via Google

 Trustpilot

Super søde og god service

Jeg har været inde med en uld frakke, som skulle imprægneres. Jeg skulle bruge den næste dag og medarbejderen var så sød og venlig, at den bliver lavet samme dag. Jeg vil altid bruge Cotti-Rens igen. Super service, søde og rare mennesker.

Kathleen
via Trustpilot

Efter en dejlig camping sæson

Efter en dejlig camping sæson, bar tæpperne tydelige tegn på at være brugt, så det var glædeligt at se tæpperne blev rene igen, efter rens hos cotti rens. Mange tak

Michael
via Trustpilot

Havde fået mad på min habit

Havde fået mad på min habit, og skal bruge den næste weekend, så gode råd var dyre, men som altid rensede cotti rens den lynhurtigt. Tak.

Otto
via Trustpilot